fbpx

Stålkonstruktioner

Leverer på hele Sjælland

Hos JH Smede- og Montageservice leverer vi stålkonstruktioner i alle størrelser, og i højeste kvalitet. Vi har ekspertisen og værktøjerne til at fremstille alle typer stålkonstruktioner til både store store og små virksomheder, samt private, i hele Sjælland. Derudover er vi også i besiddelse af 4 fuldt ekviperede servicebiler, samt en kran/lastbil. 

Så har du brug for hjælp med montage af trapper, gelænder, altaner, rækværker, eller lignende, kan du være sikker på at et exceptionelt godt stykke arbejde altid bliver udført af JH Smede- og Montageservice.

N

Vi har ekspertisen og det rette værktøj

 

N

Fremstiller alle typer stålkonstruktioner

 

N

Arbejder både med store og små virksomheder, samt private

 

N

Opererer i hele Sjælland

N

Vi har ekspertisen og det rette værktøj

 

N

Fremstiller alle typer stålkonstruktioner

 

N

Arbejder både med store og små virksomheder, samt private

 

N

Opererer på hele Sjælland

Stålkonstruktioner på hele Sjælland 

Her på siden kan du læse meget mere om vores stålkonstruktioner, og hvilke stålkonstruktioner vi laver. Vores yderst kompetente og professionelle team kan sammen levere smedearbejde og særlige stålkonstruktioner på forespørgsel fra vores kunder. Du har mulighed for at få skræddersyet og designet stålkonstruktionerne lige efter dine ønsker og behov, og der findes ikke en løsning, som vi ikke kan lave. Stål har en helt igennem fantastisk styrke – og det er i mere end én forstand. Stål er samtidig yderst let at forarbejde, og valget af stål som din bærende konstruktion, giver dig altså – næsten – uendelig frihed til at skabe nye og spændende designs. Så gå endelig på opdagelse her på siden, og læs meget mere om vores arbejde indenfor stålkonstruktioner.

Stålkonstruktioner af høj kvalitet

Der er uendeligt mange muligheder, når det kommer til stålkonstruktioner. En stålkonstruktion gør det eksempelvis arkitektonisk muligt at tænke i runde bygninger, høje bygninger, flade taghældninger og meget, meget mere. Her hos JH smede- og montageservice får du stor udbytte af vores erfaring og vores store viden, og så kan du desuden få lavet en yderst effektiv og fleksibel stålkonstruktion til en særdeles konkurrencedygtig pris. Du får hos os altid en stålkonstruktion i den bedst mulige kvalitet, og som en ekstra tryghed leverer vi stålkonstruktionen med vores egne biler og lastbiler, der har en indbygget kran. Derudover tilbyder vi desuden at lade vores dygtige og erfarne team klare hele montagen.
Du kan med fordel tage kontakt til os tidligt i din proces, og dette gælder naturligvis uanset størrelsen eller kompleksiteten af dit projekt. Vi står altid klar med kompetent byggeteknisk rådgivning, og vi gør alt for at finde den absolut bedste løsning for dig. Vi leverer både mindre og mellemstore stålkonstruktioner, og naturligvis også standard- og special konstruktioner. Vi garanterer altså, at vi har den helt rigtige løsning til dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os – der er altid plads til et uforpligtende tilbud.

Service af høj kvalitet

Hos JH smede- og montageservice bestræber vi på at have et yderst dygtigt og professionelt team, og du kan derfor være sikker på, at dine smede- og montageopgaver udføres på bedst mulige vis. Vi har stor fokus på god service og at vores opgaver udføres i allerhøjeste kvalitet. Vi hjælper altid med at finde den bedste løsning, og vi bestræber os altid på at leverer opgaven til den aftalte tid og pris.

Vi tager altid imod dine spørgsmål med et smil, så har du nogle spørgsmål til vores stålkonstruktioner, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at kontakte os her på siden – vi glæder os til at høre fra dig!

 

Lad os tage en snak

Ingen opgave er for stor og vi sætter en ære i at levere de bedste resultater!

Adresse

Industrihegnet 16

4030 Tune

Telefon

30273027

CVR

38784021