Stålkonstruktioner

Corten kasse med vindue

CE-mærkning af dit bygningsstål

Med hjælp fra vores team har du mulighed for at få skræddersyet og designet stålkonstruktionerne lige efter dine ønsker og behov.

Hos JH Smede fremstiller og monterer vi alt fra små konstruktioner til større entrepriseopgaver, som kræver projektstyring og detailplanlægning.

Vi er både certificerede i henhold til DS/EN 1090 EXC3 & DS/EN ISO 3834, hvilket betyder at vi kan levere dit CE-mærkede bygningsstål efter netop dine behov.

N

Vi har ekspertisen og det rette værktøj

 
N

Fremstiller alle typer stålkonstruktioner

 
N

Arbejder både med store og små virksomheder.

 
N

Opererer på hele Sjælland

Corten kasse med vindue

Stålkonstruktioner i høj kvalitet

Stål har en helt igennem fantastisk styrke og er yderst let at forarbejde. Valget af stål som den bærende konstruktion, giver dig altså – næsten – uendelig frihed til at skabe nye og spændende designs.

Der er uendeligt mange muligheder, når det kommer til stålkonstruktioner. En stålkonstruktion gør det eksempelvis arkitektonisk muligt at tænke ud af boksen. Her hos JH smede- og montageservice får du stort udbytte af vores erfaring og vores viden, og så kan du desuden få lavet en yderst effektiv og fleksibel stålkonstruktion til en særdeles konkurrencedygtig pris. Derudover tilbyder vi altid, at lade vores dygtige og erfarne team forestå montageopgaven.

Du kan med fordel tage kontakt til os tidligt i din proces – dette gælder naturligvis uanset størrelsen eller kompleksiteten af dit projekt. Vi står altid klar med kompetent byggeteknisk rådgivning, og vi gør alt for at finde den absolut bedste løsning for netop dig.

Corten kasse med vindue
N

Vi har ekspertisen og det rette værktøj

 
N

Fremstiller alle typer stålkonstruktioner

 
N

Arbejder både med store og små virksomheder, samt private

 
N

Opererer i hele Sjælland

Skriv til os

Skriv til os her, så vil vi vende tilbage med et svar hurtigst muligt.

Effektiv levering og service

Udover vores ønske om at tilbyde stålkonstruktioner i høj kvalitet har vi hos JH Smede også et ønske om at tilbyde vores kunder en effektiv, pålidelig og lettilgængelig service. Vores kontaktoplysninger finder du nedenfor. Vi stræber altid efter at besvare alle spørgsmål og andre henvendelser så hurtigt som muligt, og vi er altid ærlige og hjælpsomme. Har du fundet en løsning, som opfylder dine ønsker og behov, har du altså mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Adresse

Industrihegnet 16
4030 Tune

CVR

3878 4021

Tyndpladeafdeling

Vi støtter Knæk cancer