Montagearbejde

Corten kasse med vindue

Vi leverer af højeste kvalitet

Hos JH Smede- og Montageservice har vi meget erfaring med montageopgaver, store som små. Grundet vores årelange viden og erfaring med bl.a. industrimontage, anser vi dette, som en af vores primære fokusområder/ spidskompetencer. Du kan som kunde derfor forvente, at vi altid udfører arbejde til tiden, og til en kompromisløs kvalitet. 

Der vil altid være en montageleder tilknyttet lige netop dit projekt, uanset størrelse og kompleksitet. Montagelederens vigtigste opgave vil være at sørge for, at arbejdet forløber planmæssigt, at kvaliteten er i top og at du som kunde får en god oplevelse – hver gang.

Hold derfor ikke igen med at kontakte os, hvis du leder efter det sikre valg, til at håndtere alle dine montageopgaver.

N

Stor erfaring med industrimontage

 
N

Leverer løsninger i kompromisløs kvalitet

 
N

Eksperter i montering af industrianlæg

 
N

Sikrer alle vores løsninger er konkurrencedygtige

N

Stor erfaring med industrimontage

 
N

Leverer løsninger i kompromisløs kvalitet

 
N

Eksperter i montering af industrianlæg

 
N

Sikrer alle vores løsninger er konkurrencedygtige

Montage hos JH-Smede – kun fantasien sætter grænser

Velkommen til JH-Smede! Her på siden kan du læse meget mere om de montageopgaver, som vi tilbyder. Vores montagearbejde har et stort omfang, og der er således ikke noget, som vi ikke kan montere. Vi tilbyder blandt andet industrimontage, montering af altaner, montering af ståltrapper og meget, meget mere. Har du således brug for en form for montage, er du altså kommet til det helt rette sted. Det er helt ligegyldigt, hvad du skal have monteret – vi kan med garanti tilbyde en effektiv løsning til en yderst konkurrencedygtig pris. Er du derfor interesseret i at læse mere om vores montering, kan du med stor fordel gå på opdagelse her på siden – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Montage af ståltrapper

Ønsker du montage af en ståltrappe? Så bør du overveje, om JH-smede skal hjælpe dig med montering af denne. Vi tilbyder montering af ståltrapper, og gør det efter alle dine ønsker og behov, og sammenligner man en ståltrappe med en klassisk trætrappe, er den tydeligvis meget tungere, derudover vil en ståltrappe udnytte alle kvadratmeter meget bedre. Her hos JH-Smede tilbyder vi montage af ståltrapper i alle typer stål, og vi giver dig således mulighed for at sætte et rustikt og stilrent touch på dit hjem med hjælp fra vores montør. Du kan desuden helt selv vælge, om du ønsker at anvende din ståltrappe indendørs eller udendørs, idet den er yderst praktisk og effektiv begge steder.

Montering af altaner

Ønsker du at få monteret en altan, så kan vi naturligvis også klare det. Vi foretager nemlig montering af altaner, og når vi gør dette, forsøger vi naturligvis at støje så lidt som muligt. Derudover sørger vi altid for, at du er varslet og informeret grundigt, men har du alligevel nogle spørgsmål, vil vores montører naturligvis altid være klar til at svare på dine spørgsmål. Det er projektlederen, der har det overordnede ansvar for monteringen, og denne person vil også løbende være til stede på byggepladsen. Vi garanterer desuden at udfører vores arbejde til tiden, og til en kompromisløs kvalitet. 

Få den perfekte montage løsning hos JH-Smede

Her hos JH-Smede tilbyder vi således både store og små montageopgaver, og vi garanterer derfor også, at vi kan tilbyde en montage løsning til dig, der opfylder alle dine ønsker og behov. Det er således ligegyldigt, om du skal have monteret en ståltrappe, en altan, et industrianlæg eller blot noget helt andet – vi kan med garanti klare det for dig. Gå derfor på opdagelse her på siden, og læs meget mere om, hvad vi tilbyder indenfor montage. Du kan derudover også altid ringe og få et uforpligtende tilbud.

Fantastisk service af allerhøjeste kvalitet

Her hos JH smede- og montageservice har vi et yderst dygtigt og professionelt team, og du kan derfor altid være helt sikker på, at dine smede- og montageopgaver udføres på bedst mulige vis – og naturligvis i allerhøjeste kvalitet. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, og vi leverer altid opgaven til den aftalte tid og pris. Derfor tager vi også altid imod dine spørgsmål med et smil, så har du nogle spørgsmål til montage, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at give os et kald på 30 27 30 27, eller du kan sende os en mail på info@jh-smede.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Lad os tage en snak

Ingen opgave er for stor og vi sætter en ære i at levere de bedste resultater!

Adresse

Industrihegnet 16
4030 Tune

CVR

3878 4021

Tyndpladeafdeling

Vi støtter Knæk cancer