fbpx

Plasmaskæring

Skræddersyet med nye maskiner

Har du eller din virksomhed noget materiale, som i gerne vil have udskåret? Så tilbyder JH Smede- og Montageservice bl.a. skræddersyet plasmaskæring, med vores nye maskiner.  

Vores plasmaskæring kan anvendes til alle typer materialer, men bliver dog primært benyttet til metal. Med plasmaskæring skæres materialet med en luftstrøm, som er så varm, at den kan smelte materialet i fugen.  

Fordelen ved benyttelse af plasmaskæring, frem for andre skæringsmetoder, er bl.a. den meget præcise skæring, samt den høje skæringshastighed, som kun giver en lille opvarmning og derfor meget små formforandringer.

N

Skræddersyet plasmaskæring

 

N

Nyeste maskiner og udstyr

 

N

Præcis skæring

 

N

Meget små formforandringer

N

Skræddersyet plasmaskæring

 

N

Nyeste maskiner og udstyr

 

N

Præcis skæring

 

N

Meget små formforandringer

Skræddersyet plasmaskæring hos JH-Smede

Plasmaskæring er en yderst udbredt metode, der anvendes i industrien. Metoden benyttes, når der skal skæres plademateriale, og det bliver gjort ved brug af en opvarmet luftstrøm, hvis temperatur er så høj, at det smelter og skærer igennem det materiale, den kommer i kontakt med. Er du interesseret i at få foretaget en plasmaskæring, kan du her på siden således læse mere meget om emnet samt vores skræddersyede plasmaskæring. Plasmaskæring er en alletiders proces til skæring af plader, så skynd dig derfor at gå på opdagelse her på siden, og lær meget mere om vores gode tilbud!

Plasmaskæring i alle materialer

Der er ingen grænser for, hvilke materialer plasmaskæring kan anvendes til. En plasmaskærer kan nemlig skære i både metal, keramik, plastik og meget, meget mere. Man anvender typisk plasmaskæring til fremstilling af forskellige komponenter til den tunge industri, altså bygge- og anlægsbranchen, fødevarebranchen samt vindmøllebranchen. Desuden kan der hertil fremstilles et hav af forskellige maskindele, såsom magnetkæder, maskinstativer, tandhjul osv. Plasmaskæring bliver i disse brancher anvendt, fordi det er en af de få metoder, der sikrer så præcise resultater i de svære materialer. Dette er sikret, da en CNC plasmaskærer har en yderst høj skærehastighed, der sørger for en lav opvarmning af materialet, hvilket i sidste ende vil resultere i en absolut minimal formforandring. Her hos JH-Smede er vores plasmaskæring rustfri og på trods af, at vores skæremaskine kan anvendes til alle typer materialer, arbejder vi mest i metal.

Vores plasmaskærer kan lidt af hvert

Her hos JH-Smede tilbyder vi altså en lang række services indenfor plasmaskæring, og vi har erfaring med mange forskellige materialer. Vores yderst effektive plasmaskærer kan nemlig klare lidt af hvert, og vi kan derfor med garanti imødekomme alle dine ønsker og behov, og dermed lave den helt perfekte løsning indenfor plasmaskæring til dig og din virksomhed. Det er tydeligt, når der er lavet et stykke godt håndværk, og vores plasmaskærer bliver hurtigt afgørende for, om du får et produkt, du kan bruge til noget. Lader du os løse din opgave, kan du dog være helt sikker på, at vores ekspertise sikrer dig en løsning af allerhøjeste kvalitet og med øje for de helt små detaljer. Overvejer du således at få foretaget en plasmaskæring her hos os, skal du være mere end velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud.

Service af allerhøjeste kvalitet hos JH-Smede

Her hos JH smede- og montageservice har vi et yderst dygtigt og professionelt team, og du kan derfor altid være helt sikker på, at dine smede- og montageopgaver udføres på bedst mulige vis – og naturligvis i allerhøjeste kvalitet. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, og vi leverer altid opgaven til den aftalte tid og pris. Derfor tager vi også altid imod dine spørgsmål med et smil, så har du nogle spørgsmål til plasmaskæring, eller blot noget helt andet, så skal du være velkommen til at give os et kald på 30 27 30 27, eller du kan sende os en mail på info@jh-smede.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Lad os tage en snak

Ingen opgave er for stor og vi sætter en ære i at levere de bedste resultater!

Adresse

Industrihegnet 16

4030 Tune

Telefon

30273027

CVR

38784021