fbpx

Klip og Buk

I kompromisløs kvalitet

Mangler du eller din virksomhed service eller reparationer? JH Smede- og Montageservice tilbyder bl.a. klip og buk, maskinarbejde, CNC, og revolverstandser. Vi kan stå for klip og buk af alle materialer, og i alle former.

Når du lader os stå for løsningen af din opgave, kan du være helt sikker på at vi, med vores erfaringer og ekspertise, kan finde den helt rigtige løsning, for netop dig og dit projekt. Vi kan vejlede dig til at finde den bedste løsning til dit projekt, og er altid parate til at give dig professionel rådgivning, samt et uforpligtende tilbud på klip og buk.

 

N

Alle materialer og former

 

N

Vi har erfaringen og ekspertisen

 

N

Vejledning til at finde den rette løsning

 

N

Få et uforpligtende tilbud

N

Alle materialer og former

 

N

Vi har erfaringen og ekspertisen

 

N

Vejledning til at finde den rette løsning

 

N

Få et uforpligtende tilbud

Klip og buk løsninger

 

Her på siden kan du læse om vores klip og buk løsninger, og så kan du desuden også få et uforpligtende tilbud. Vi tilgår naturligvis enhver klip og buk opgave med omhu, og så sørger vi for at leverer et produkt af allerhøjeste kvalitet. Her hos JH smede- og montageservice arbejder vi med et CNC system, hvor akserne arbejder som et uafhængigt dobbeltvirkende hydraulisk system. Begge akser deler den samme olie beholdning, hvor gennemstrømningen til ventilerne samt positionerne for pressehovedet bliver kontrolleret via en computer og helt separat fra hinanden, hvilket giver et flot og nøjagtigt finish som tydeligt skinner igennem i det færdige produkt.

Vi har mulighed for at lave klip og buk i alle materialer og former, hvilket gør det muligt for os at imødekomme netop dine ønsker og behov. Vi sikrer langtidsholdbare løsninger i funktionelle materialer, hvor kvalitet og service går hånd i hånd.

 

Pladeklip af plader i alt slags materiale

 

Her hos JH smede- og montageservice vejleder vi dig altid frem til den løsning, der er bedst egnet til dit projekt. Desuden står vi naturligvis altid klar med yderst professionel rådgivning samt et uforpligtende tilbud på klip og buk. Prisen på klip og buk afhænger af den løsning, du vælger, materiale, længde osv. Vi garanterer dog altid en løsning, der vil være af allerhøjeste kvalitet og yderst langtidsholdbar.

Vi tilbyder klip og buk af plader af alle slags materialer, få blandt andet et konkurrencedygtigt tilbud på pladeklip af stålplader, rustfrie plader, alu plader og meget mere her hos os – vores effektive pladeklipper kan klare lidt af hvert, og vi kan derfor med garanti imødekomme alle dine ønsker og behov, og dermed skabe den helt perfekte klip og buk løsning til dig. Det er tydeligt, når der er lavet et stykke godt håndværk, og hvert eneste klip og hvert eneste buk er afgørende for, om du får et produkt, du kan bruge til noget. Lader du os løse din opgave, kan du være sikker på, at vores ekspertise sikrer dig en løsning af allerhøjeste kvalitet og med øje for de helt små detaljer.

 

Service af høj kvalitet

Her hos JH smede- og montageservice har vi et yderst dygtigt og professionelt team, og du kan derfor altid være helt sikker på, at dine smede- og montageopgaver udføres på bedst mulige vis – og naturligvis i allerhøjeste kvalitet. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, og vi leverer altid opgaven til den aftalte tid og pris. Derfor tager vi også altid imod dine spørgsmål med et smil, så har du nogle spørgsmål til klip og buk, maskinarbejde, eller blot noget helt tredje, så skal du være velkommen til at kontakte os – Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Lad os tage en snak

Ingen opgave er for stor og vi sætter en ære i at levere de bedste resultater!

Adresse

Industrihegnet 16

4030 Tune

Telefon

30273027

CVR

38784021