fbpx

Dreje og Fræse

Af højeste kvalitet

Undgå det store besvær med at dreje og fræse, og lad i stedet JH Smede- og Montageservice ordne det for dig. Hos JH smede- og montageservice håndterer vi drejning og fræsning af materialer som metaller, stål og plast.

Vi gør brug af de nyeste bearbejdningsteknikker, og har det rette værktøj, samt råder over nye og moderne maskiner. Du kan derfor være sikker på at vores kompetente fagfolk altid har det rette udstyr og viden, til at få løst alle dine dreje- og fræseopgaver. 

N

Drejning og fræsning af alle materialer

 

N

Benytter de nyeste bearbejdningsteknikker

 

N

Har nye og moderene maskiner

 

N

Vi har det rette udstyr og viden

N

Drejning og fræsning af alle materialer

 

N

Benytter de nyeste bearbejdningsteknikker

 

N

Har nye og moderne maskiner

 

N

Vi har det rette udstyr og viden

Få lavet dine dreje og fræse opgaver hos JH-Smede 

Her på siden kan du finde alt, hvad du behøver at vide om vores CNC-drejning og CNC-fræsning. Her hos JH-Smede udfører vi nemlig fræsning og drejning i allerhøjeste kvalitet, og så kan vi desuden udføre opgaver af stor kompleksitet på vores yderst moderne CNC fræser til metal. Her hos JH-Smede kan vi således både dreje og fræse, og vi gør det desuden ved hjælp af de nyeste bearbejdningsteknikker. Vi råder i det hele taget over en lang række nye og moderne maskiner, og vi har således alt det rigtige udstyr og viden til at foretage din dreje og fræse opgave. Vi tilbyder desuden kun vores CNC fræsning og drejning til yderst konkurrencedygtige priser, og hos os kan du altid være sikker på, at resultatet samt processen er af allerhøjeste kvalitet. Vi foretager fræsning og drejning af alle materialer, og vi har derfor med garanti den perfekte dreje og fræse løsning til dig. Gå på opdagelse her på siden, og lær meget mere om vores dreje og fræse ydelser.

Hvad er fræsning og drejning egentligt?

Fræsning er en spåntagende bearbejdningsproces, der bruges til at fremstille emner, der har plane og krumme overflader. Sammen med drejning er fræsning en af metalindustriens absolut vigtigste bearbejdningsprocesser, men fremgangsmåden bliver faktisk også anvendt indenfor plast- og træindustrien. Fræsningen foregår på en fræsemaskine, som har et roterende værktøj, der har flere skær, som fjerner overflødigt materiale fra et emne – det kunne eksempelvis være spåner. Mest almindeligt i industrien er metal fræsning af blandt andet tandhjul, plane flader samt emner, der har ind- og udvendige spor.
Drejning er ligeledes en spåntagende bearbejdningsproces, der bruges til at fremstille emner, der er rotationssymmetriske, og som har et utal af ind- og udvendige profiler – derudover også til emner, der er irregulære samt til plandrejning. Drejning foregår på en drejebænk, og her bliver overflødigt gods, som eksempelvis spåner fra et roterende emne, fjernet via et drejestål. Man kan foretage drejning i mange forskellige materialer, og det er således ligegyldigt, om du skal have foretaget drejning af metal, plast eller træ – det hele er muligt. Med drejning kan man blandt andet lave aksler, valser, hjul, kugler og cylindre, men man kan faktisk også lave gevind ved hjælp af drejning.

 

Fordele ved CNC fræsning og drejning 

Ønsker du således at få foretaget dine dreje og fræse opgaver her hos JH-smede, vil du kunne opleve de mange fordele, der er ved CNC fræsning og drejning. Der er blandt andet stor nøjagtighed og præcision, lav fejlkvote, mulighed for at producere mange ens emner – og disse er blot få ud af mange. Så giv os endelig et kald, og få et uforpligtende tilbud på dine dreje og fræse opgaver med på vejen.

 

Service af allerhøjest kvalitet

Her hos JH smede- og montageservice har vi et yderst dygtigt og professionelt team, og du kan derfor altid være helt sikker på, at dine smede- og montageopgaver udføres på bedst mulige vis – og naturligvis i allerhøjeste kvalitet. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning, og vi leverer altid opgaven til den aftalte tid og pris.

Derfor tager vi også altid imod dine spørgsmål med et smil, så har du nogle spørgsmål til CNC fræsning og drejning, metal fræsning og metal drejning, eller blot noget helt tredje, så skal du være velkommen til at give os et kald på 30 27 30 27, eller du kan sende os en mail på info@jh-smede.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Lad os tage en snak

Ingen opgave er for stor og vi sætter en ære i at levere de bedste resultater!

Adresse

Industrihegnet 16

4030 Tune

Telefon

30273027

CVR

38784021